Klätterverket

Kom och klättra / Presentkort

 

 

 

KÖP PRESENTKORT PÅ KLÄTTERVERKET

Ge bort en klätterupplevelse i present.


Här kan du beställa presentkort via nätet. Vi skickar din beställning inom 1-3 arbetsdagar.
OBS! Fram till julafton skickar vi alltid presentkorten via vanlig post, och vi lägger dem på brevlådan samma dag eller senast dagen efter din beställning.
Posten säger att brev som postas innan den 22 december ska komma fram innan julafton, men detta är något som vi på Klätterverket inte kan garantera dig då det är utanför vår kontroll. Vill du vara helt säker på att få ditt presentkort i tid så är det bästa att besöka oss och köpa ditt presentkort i kassan.

Du kan köpa presentkort på olika typer av kurser. Vi rekommenderar att du läser vilken kurs som passar er bäst genom att klicka här. Du kan även ringa till oss på telefon 08-641 10 48 om du är osäker på vad som passar er.

Presentkortets giltighetstid är 2 år från inköpstillfället. Kortet kan ej lösas in mot kontanter eller återköpas. Kortet är en värdehandling och borttappat kort ersätts ej.

Observera att vi har ett minimum på två personer per bokning. Detta betyder att om du endast köper presentkort för en person, så måste denna person hitta en vän som kan följa med på kursen och betala för sig. På grundkurs har vi åldersgräns på 15 år.

 

Om du vill köpa en annan variant än de alternativ som finns i menyn, vänligen kontakta oss via telefon 08-641 10 48.

Vänligen ange namn på mottagaren i fältet nedan.
Vi tar ut en avgift för porto och hantering på 30 kr.

 


Antal personer
Mottagarens namn 

 

IMG_9409

 

 

IMG_9657

 

KV-94