Klätterverket

Om oss / Jobba hos oss

 

 

JOBBA PÅ KLÄTTERVERKET

 

  • Vi söker kassapersonal.

Vi utvecklar vårt trevliga team och söker nu kassapersonal till Klätterverket. Dina huvuduppgifter kommer att vara att sköta kassan och bemöta kunder under kvällstid och helger. I arbetet ingår även att boka in kurser, sköta kundkontakt över telefon och mail, samt i viss mån överse säkerheten i hallen.

Vi söker dig som är trevlig, social och service-minded. Kassavana och erfarenhet från andra servicejobb ses som ett stort plus.

Du är arbetsvillig, flexibel och intresserad av att jobba med och för klättring. Vi ser gärna att du har erfarenhet av klättring, och är bekant med sporten.

Tjänsten är en behovsanställning med timanställning med möjlighet till mer arbete i framtiden. Du blir till en början anställd på en 3 månaders provanställning. Tjänsten startar till våren.

Låter detta som något för dig?
Kontakta Martin Leidebrant via mail på martin(snabel-a)klatterverket.se och skicka med ditt CV samt ett personligt brev om varför just du ska få den här tjänsten.

 

  • Vi söker en ledbyggare på heltid!

Drömmer du om att arbeta med klättring? Klätterverket söker nu en ledbyggare för en tjänst med start den 1:a april 2017. Vi söker en heltidstjänst, alternativt två stycken deltidstjänster.

Vi söker en kreativ, initiativtagande person som är arbetsam, flitig och älskar klättring. Har du tidigare erfarenhet av  ledbygge, arbete på hög höjd, eller arbete i en klätterhall ses detta som ett stort plus.

Arbetet kommer framförallt innebära bygge av leder och boulderproblem i hallen, men även annat arbete såsom underhållsarbete, reparationer och enklare snickeri kan förekomma. Du kommer arbeta tillsammans med vårt duktiga team nere i hallen. Arbetstiderna kommer vara förlagda till vardagar mellan klockan 09:00-16:00. Till en början blir du anställd på en 3 månaders provanställning.

Till en början sker arbete på Klätterverket i Sickla, men från och med sommaren 2018 när vi öppnar vår nya klätterhall i Norra Djurgårdsstaden kan delar av, eller hela tjänsten komma att bli flyttad dit.

Låter detta som något för dig?

Kontakta Peter Bosma via mail på peter(snabel-a)klatterverket.se och skicka med ditt CV samt ett personligt brev om varför just du passar för den här tjänsten.

 

  • Jobba som instruktör hos oss

Har du klättrat i minst ett år och har grönt kort? Vi söker nya instruktörer till Klätterverket. Anställningen är en behovsanställning där du tar minst 3 kurser i månaden, men gärna fler om du så önskar.

Vi har en egen internutbildning för instruktörer men är du certifierad inomhusinstruktör via Svenska Klätterförbundet är det självklart ett plus.

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en eventuell arbetsintervju.

Ditt namn (obligatoriskt)

Din E-mail (obligatoriskt)

Ditt telefonnummer (obligatoriskt)

Jag kan arbeta:
 Dagtid Kvällar/helger

Personligt meddelande
Beskriv gärna dig själv, och vilken klättererfarenhet du har med ett par rader.

 

 

 

IMG_9657 

 

 

KV-77

 

 

IMG_9538

 

 

KV-94