Klätterverket

Om oss / Vi på Klätterverket

 

 

 

VI PÅ KLÄTTERVERKET

Här kan du läsa lite mer om oss som jobbar på Klätterverket.
Förutom att ha kanske landets trevligaste kassapersonal, har vi också flera av Sveriges främsta klättrare och ledbyggare bland personalen.

 

Trevor Cooper-Williams
VD

Trevor flyttade till Sverige från Australien 1994 och har varit med från Klätterverkets start.
Förutom klättring så är det framförallt surfing och wakeboard som gäller. Trevor har satt upp en rad nyturer över hela världen, och även en hel del klassiska boulderproblem runtom i Sverige.

 

Peter Bosma
Verksamhetschef
Hallansvarig

Peter har klättrat sedan 1994 och är Sveriges mest framgångsrike tävlingsklättrare genom tiderna. Peter har även varit tränare för norska landslaget, samt arbetat som personlig tränare för några av Sveriges bästa klättrare. Peter innehar som en av de första svenskarna titeln ”International routesetter” och är en av landets främsta ledbyggare.
Peter satte bland annat upp Sveriges första 8c, ”Gränslandet” på Värmdö utanför Stockholm.

 

Martin Leidebrant
Verksamhetschef
Marknadsförings- och eventansvarig

Martin har klättrat sen 2004 och sysslar såväl med bouldering som repklättring.
Förutom klättringen är det musik som gäller, och därför har Martin blivit Klätterverkets officiella DJ under Boulder Bash. Martin arbetar även som ledbyggare nere i hallen samt älskar att åka iväg på klätterresor över hela världen.

 

Daniel Andersson
Ledbyggare och säkerhetsansvarig

Daniel har klättrat sedan 2001 och är en av sveriges absolut främsta tävlingsbouldrare. Daniel har vunnit flera stora tävlingar, och har flertalet gånger varit både svensk och nordisk mästare. År 2009 tog Daniel en 17:e plats i världscupen i Holland. Den bästa svenska placeringen någonsin på herrsidan inom bouldering.
Daniel är även en av de bästa ledbyggarna i Sverige och har byggt både boulderproblem och leder till flera stora tävlingar.

 

Kerstin Johansson
Instruktörsansvarig

Kerstin har arbetat på Klätterverket sedan 2003 och har klättrat i över 15 år.
Förutom att ta hand om, och vara ansvarig för alla våra duktiga instruktörer så älskar hon att klättra. Kerstin har klättrat över hela världen, och favoritdestinationerna är Hueco Tanks i USA, och Céüse i Frankrike. 2005 knep Kerstin en andra plats i Nordiska Mästerskapen i bouldering.

 

Stefan Dittmer
Kundtjänst
Klätterakademi- och gruppträningsansvarig.

Stefan har jobbat  på Klätterverket sedan 2008, men började klättra redan 2004. Stefan är en trevlig och glad kille som alltid ställer upp. Förutom att bara vara trevlig och glad, så är Stefan också Klätterverkets egen rockstjärna. Gitarrist och sångare i ett flertal band gör att Stefan delar sin klätterkarriär med musikkarriären. Det senaste är en hemsida för att promota live-spelningar i stockholm. Kolla in meramusik.se
Stefan är ansvarig, eller ”rektor” som han säger själv, för Klätterakademin.

 

Danny Elias
Kassapersonal

Danny började arbeta på Klätterverket under 2009. Danny har klättrat sedan 2002 och är ett välkänt ansikte på Klätterverket. Danny satsar på att bli flytande i spanskan så om någon vill komma in och öva lite så är det Danny ni ska vända er till.

 

Andreas Åhfeldt
Ledbyggare och Kassapersonal

Andreas har arbetat på Klätterverket sedan hösten 2013.
Förutom klättringen så är det musikbranschen som lockar Andreas.
Han har gjort musik till flertalet stora internationella klätterfilmer, och har bl. a.  en cameo-roll i senaste klätterfilmen ”Change” med superstjärnan Adam Ondra i huvudrollen.
Spana in hans hemsida AndreasBeats för att lyssna mer! 

 

 

Michael Skagvik
Ledbyggare

Presentation kommer.

 

Lynn Lennmor
Kassapersonal

Presentation kommer.

 

Sivan Menczel
Kassapersonal

Presentation kommer.

 

Thony Price
Kassapersonal

Presentation kommer.

 

Caisa Petersson
Kassapersonal

Presentation kommer.

 

 

 

 

 

 

KV-56

 

 

 

 

 

KV-45

 

 

 

 

 

KV-34

 

 

 

 

 

KV-43

 

 

 

 

 

KV-68

 

 

 

 

 

slideshow1